Kaya Palazzo Golf Resort 5* - 7 Days

kaya

Kaya Palazzo Golf Resort ju lejon të ndjeni arkitekturën e tij të veçantë dhe specifike kur hyni në hotel dhe ju argëton me komoditetin, luksin, shkëlqimin dhe hapësirën e tij.

Kaya Palazzo Golf Resort është projektuar nga firma e njohur botërore e arkitekturës ËATG dhe ka një dizajn perfekt të ndërtuar me kujdes si të gjithë hotelet e tjera luksoze të projektuar nga ËATG në botë.

Ka një qendër Spa prej 3500 metrash katrorë, dhoma me pamje nga deti, një Mini Club që ofron argëtim pa kufi për fëmijët, kostume me pishina speciale, Palazzo Convention Center, adresë absolute të konventave të shkëlqyera, restorante a la carte të kuzhinave ndërkombëtare dhe shërbime private për të. vizitorët e saj.

You can send your enquiry via the form below.

Kaya Palazzo Golf Resort 5*