Armas Luxury Resort (ish-Avantgarde) - 7 Days

Armas Luxury Resort & Villas është projektuar posaçërisht për komoditetin tuaj, në mënyrë që të mund të eksploroni të gjitha opsionet e shërbimit të personalizuar në mënyrë të përsosur. Ky resort luksoz ofron akomodim modern, kuzhinë të klasit më të lartë, si dhe një mori aktivitetesh dhe atraksionesh të ndryshme, përfshirë bare dhe restorante ekskluzive për përvojë pushimesh të paharrueshme dhe cilësore.

 • Kategoria             5*
 • Rajoni                Kemer
 • Qyteza                Göynük
 • Distanca nga deti     0 m
 • Nr. i dhomave         450
  
  

Koncepti i Hotelit: Ultra All Inclusive

FACILITIET E HOTELIT

 • Mini Club
 • Baby bed
 • Baby bathtub
 • Stool
 • Toilet seat
 • Kettle
 • Babysitting sevices (extra charge)
 • Stroller (extra charge)
 • Baby monitor (extra charge)
 • Excursions and special courses (extra charge)
 • Antibacterial floor covering
 • Face painting
 • Dough games
 • Handcrafts course
 • Movie theater for kids
 • Pool games
 • Tournaments
 • Ball games
 • Kid shows
 • Painting activities
 • Children playground

Argëtimi dhe Aktivitetet

 • Evening Show
 • Animation Games
 • Games Room
 • Bowling (extra charge)
 • Sport Activities
 • Yoga
 • Mini Disco
 • Water Sports (extra charge)

Spa & Wellness

 • Bath
 • Sauna
 • Steam room
 • Fitness center

Rregullat e Hotelit

 Check In:14:00
 Check Out: 12:00

You can send your enquiry via the form below.

Armas Luxury Resort (ish-Avantgarde)