Adresa: Rruga Pjeter Budi
Pallati ” Reis Xh.Selfo”
Kati 0
Prane “Kafe Mulliri i Vjeter”

NIPT: L81630005A

Telefon: +355 69 430 1620

E-mail: luxtravela@gmail.com

KERKESE PER INFORMACION

Ju premtojme se: Ne e respektojme privatesine tuaj, dhe te dhenat tuaja nuk i ndajme me pale te treta.
Shenim: Agjentet tane do t’ju asistojne menjehere, pasi ju te keni derguar kerkesen tuaj.


Ne perputhje me Ligjin Nr 9887, datë 10.03.2008, ndryshuar me ligjin Nr. 48/2012 “PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE” ju njoftojme se: Te dhenat tuaja do te perdoren vetem per qellime rezervimi dhe per tju pergjigjur kerkesave qu ju na paraqesni.