Pushimet e verës 2022 në resortet e mrekullueshme të rivierës së Antalya dhe plazhet përrallore të Bodrum-it. Shijoni natyrën, mikpritjen, ushqimin dhe luksin e paharrueshëm nën përkujdesjen profesional të Lux Travel.

7 Days - 6 Nights
View Details
Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec
7 Days - 6 Nights
View Details
Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec
7 Days - 6 Nights
View Details
Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec
7 Days - 6 Nights
View Details
Available through out the year:
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • May
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Nov
 • Dec