Rreth nesh

Mirësevini në Lux Travel Agency, agjencia e udhëtimit më profesionale dhe pasionante në Shqipëri. Ne jemi ata që do t'ju dhurojnë përvojën më të mahnitshme turistike në jetë.

Përvoja jonë e gjatë dhe pasioni për udhëtimin e ka frymëzuar punën tonë për t'u kushtuar plotësisht kërkimeve dhe përpjekjeve të vazhdueshme për t'u përmirësuar.

Në Lux Travel Agency, jemi gjithmonë të gatshëm të mësojmë gjëra të reja për të ndihmuar klientët tanë, sepse për ne, shërbimi ndaj tyre është prioriteti kryesor.

Për çdo destinacion që ofrojmë, kemi njohuritë dhe kujdesin për të gjetur detajet më të vogla që bëjnë një diferencë të madhe në udhëtimin tuaj. Ne besojmë se kujdesi ndaj detajeve është thelbësor për të siguruar një përvojë të paharrueshme për ju.

Ekspertiza jonë vjen si rrjedhojë e viteve të shumta në fushën e turizmit, duke na bërë të kuptojmë nevojat e udhëtarëve dhe duke ofruar zgjidhje individuale për secilin klient. Cilësia dhe shërbimi i shkëlqyeshëm janë vlerat tona kryesore, dhe ne nuk bëjmë kompromis kur vjen puna te këto.

Ne nuk jemi vetëm një agjenci udhëtimi, por një grup miqsh të përkushtuar ndaj udhëtarëve tanë. Udhëtimi juaj është udhëtimi ynë, dhe ne do t'ju shoqërojmë në këtë aventurë të paharrueshme me dashuri dhe kujdes maksimal.

Kështu që, nëse keni ëndrrën për të eksploruar botën, na lejoni të jemi udhërrëfyesit tuaj drejt të panjohurës. Na besoni, dhe bashkërisht do të krijojmë kujtime të paharrueshme.

Përvoja juaj është e rëndësishme për ne, dhe në Lux Travel Agency, ne jemi të vendosur të bëjmë çdo udhëtim të jashtëzakonshëm!

UDHËTIME ME GUIDË

Udhëtime nën shoqërimin e guidave tona profesionale

Statistika mbi klientët e agjencisë tonë

Numri i atyre që i besojnë agjencisë tonë vjen duke u rritur çdo ditë, bashkë me destinacionet e veçanta që ata vizitojnë

Numri i klientëve

0

Destinacione të vizituara

0

Shtete të vizituara

0

Atraksione te vizituara

0